Όλα τα πεδία έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στα πρότυπα της ΕΕ. Διατίθενται έξι θεματικές πίστες όπως:


Ικανό για να δώσει στους παίκτες την ικανότητα να αναγνωρίσουν την φύση του παιγνιδιού τόσο στο περιβάλλον που βρίσκονται όσο και για τον εξοπλισμό που κρατούν.


Σενάριο που βάζει τους παίκτες στο περιβάλλον μιας βομβαρδισμένης πόλης με προγεφυρώματα, ορύγματα, κατεστραμμένα οχήματα, άρματα και αεροσκάφη με στόχο της κατάληψη της σημαίας του αντιπάλου ή την εξόντωση του. Ιδανικό για ομάδες 5men VS 5men και άνω.


Σενάριο που ρίχνει τους παίκτες στα αποκαΐδια πυρηνικού πολέμου με στόχο την διάσωση τραυματιών εντός κατεστραμμένου ασθενοφόρου.


Υψηλής δυσκολίας πεδίο με στόχο την κατάληψη του οχυρού σε σενάριο άγριας δύσης με θέμα την εποχή του εμφύλιου πολέμου στην Αμερική.


Η εμπειρία του απόλυτου ανταγωνιστικού paintball του πιο ταχύτατου ομαδικού παιγνιδιού στο κόσμο.. Το άθλημα που κατέκτησε την Αμερική σε χρόνο ρεκόρ τώρα εισβάλλει για τα καλά και στην Ευρώπη.
Γίνετε Speedballers σε χρόνο ρεκόρ και ενταχθείτε και στο παγκύπριο πρωτάθλημα. Νιώστε την απόλυτη έκσταση στο paintball με ελαφριά όπλα αυτόματου τύπου, φουσκωτά εμπόδια, μαλακό έδαφος και εξελιχθείτε μέσα από την ακαδημία Speedball.

Το επίσημο ανταγωνιστικό παιγνίδι με διεθνή τουρνουά σε όλο τον κόσμο Eu Series*, Centurio*, NPPL*
*http://www.central-series.com
*http://www.centurio-eepl.com
*http://www.nppl.tv/site


Βομβαρδισμένο αεροδρόμιο από τρομοκράτες, με σενάριο την απελευθέρωση ομήρων από τις δυνάμεις ασφαλείας του Ν.Α.Τ.Ο. Πεδίο για προχωρημένες ομάδες με κατάλληλο εξοπλισμό paintball όπως χειροβομβίδες, καπνογόνα, ελεύθερους σκοπευτές, αυτόματα όπλα, κινούμενα οχήματα, στρατηγικό σχέδιο κ.λ.π.

Ονοματεπώνυμο *
Ονομασία Εταιρείας
Ηλεκτρονική Διεύθυνση *
Τηλέφωνο *
Φαξ
Σχόλια / Εισηγήσεις